Har en produkt status SLUTSÅLD på vår hemsida så innebär det att produkten är slut i lager.

Tillhörande leveransinformation informerar när vi väntar produkten åter i lager.

Om du har förbokat eller lagt en order på produkten och ser att den är Slutsåld på vår hemsida, så innebär det att du kommer få din order, men produkten är slut i lager för ny beställning.

Du kan välja att bevaka produkten genom att trycka på bevaka och fylla i din mejladress,

du kommer då få ett mejl när det går att lägga en order på produkten igen.