Om du inte kan logga in på Mina sidor beror det ofta på att fel lösenord har angetts för många gånger. Då blockeras ditt konto av säkerhetsskäl.

För att kunna låsa upp kontot mailar du support@wexthuset.com. Vi kommer då skicka en aktiveringslänk till din registrerade mailadress, där du klickar på aktiveringslänken för att återaktivera ditt konto.

I mailet finns också ett tillfälligt lösenord som du använder när du första gången loggar in efter att ha aktiverat ditt konto. Det tillfälliga lösenordet är giltigt i 24 timmar.

Väl inloggad så byter du ut det tillfälliga lösenordet till ditt personliga lösenord.