Enklast kontaktar du vår kundtjänst genom att använda formuläret på vår hemsida. Klicka här.

Du når oss också på kontorstider via vår chat som du hittar på hemsida

Försök gärna att hitta svaret på din fråga här i vår kundportal. Här hittar du svar på hur du gör retur, reklamerar, ändrar i order andra svar vanliga frågor om produkter och allmänna frågor av olika slag.

I vår Faktabank hittar du också mängder av fakta, odlingstips och inspiration.