Schenker skickar avisering till dig när ditt paket finns att hämta på utlämningsstället.

Postnord skickar ett sms för att avtala om tid för utkörning av paket om du valt hemleverans samt vid leverans av skrymmande eller tunga varor. 


Aviseringen görs via sms till det mobilnummer du angivit i din order eller via epost om mobilnummer saknas i din orderinformation.


Av olika skäl kan det ibland inträffa att en avisering inte kommer fram. Det kan bero på att det mobilnummer du angivit är felskriven och det kan bero på tekniska problem.

Du kan själv följa din sändning via sändningsnumret och länken du fått via epost i samband med att dina varor skickades från oss.


Om du söker via sändningsnumret och ser att paketet finns hos ditt utlämningsställe kan du hämta paketet genom att ange det sändningsnummer du fått i leveransbeskedet från oss.


Är ditt paket tungt eller skrymmande hamnar det på en postterminal nära dig i väntan på utkörning. Ser du i statusen på Postnords hemsida att paketet finns på terminalen kan du kontakta Postnords kundtjänst 0771 33 33 10 för att bestämma tid för hemkörning.


OBS! Det är viktigt att du hämtar ut din försändelse i tid innan den skickas i retur, vilket sker efter 14 dagar för att slippa onödiga avgifter. (se våra villkor)


Paket som går till ombud skickar vi med Schenker, du kan följa dem i appen 'Mina paket' https://www.minapaket.se/


Använd PostNord App för att spåra paket med hemleverans läs mer här.