• Lämpligt att använda en ESD-matta för att minska risken för komponentskador.komponentskador Avlägsna inställningsvredet genom att dra det rakt ut
  • Skruva bord de 5 skruvarna på locket på baksidan.
  • Dra ur batterifästet (locket), pump och eventuellt anslutna tillbehör.
    (Stöd kretskortet när du kopplar in / ur anslutningarna)
  • Skruva ur kragmutten på utsidan av skalet försiktigt och lossa försiktigt krestkortet från sin position.
  • Anslut det nya kretskortet innan det sätts på plats. (Krångligare att
  • komma åt sedan)
  • Lirka kretskortet in i på sin plats och se samtidigt till att LED-dioden är positionerad så att den passar i hålet på lådan. Försäkra dig om att kretskortet sitter stadigt och inte kan vridas ur sin position.
  • Skruva dit kragmuttern.
  • Anslut återstående kontakter - kontakten på kretskortet är utmärkt.
  • Sätt på locket och skruva fast locket.
  • Tryck tillbaka vredet och se till att inställningsmarkeringarna hammar irätt läge. OBS! Tryck inte för hårt då det kan skada vredet.

Länk till utskriftvänlig pdf fil.