När du är medlem i Wexthusets Garden Club så loggar du in via Mina sidor som du finner till höger på vår hemsida Logga in

Välj rubriken Logga in med ett registrerat konto där du klickar på Glömt ditt lösenord.

Ett tillfälligt lösenord kommer att skickas till din registrerade mail. Använd det tillfälliga lösenordet vid första inloggningen, där du sedan som inloggad byter ut det till ditt personliga lösenord. Det tillfälliga lösenordet är giltigt i 24 timmar.

Är du inte redan medlem så blir det så får du många förmåner och fördelar:
Bli medlem i Wexthuset Garden Club