När du väljer att betala med kort via Klarnas betaltjänst så reserveras normalt ordersummans belopp på ditt konto. Hos vissa banker dras beloppet dock direkt och ligger inte som en reservation.
Det innebär att det alltid kommer att vara ett minusbelopp på kontot även innan dina varor skickas och kortbetalningen aktiveras från oss.

När din order skickas från oss skickar vi en signal till Klarna för att aktivera din kortbetalning för att vi ska få betalt.

Om någon vara skulle saknas och vi behöver göra en justering till ett lägre belopp på din kortbetalning gör vi den ändringen innan din reservation aktiveras. Ibland kan det ta någon dag innan detta syns hos din bank.
Vi kan dock aldrig öka på din reservation när du väljer kortbetalning. vill du göra ett tillägg i din order måste det därför göras en separat betalning eller en ny order för detta.

För mer information och hjälp när det gäller Klarnas betaltjänster rekommenderar vi att du vänder dig till Klarnas Kundservice.